29
Lun, Apr

sursa foto: infocs.ro

Eveniment

UPDATE

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Brașov a admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, de arestare preventivă a principalului suspect.

S-a emis mandat pentru 30 de zile, sub acuzația de omor, dar hotărârea nu este definitivă. Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt. 

Scenele s-au petrecut într-o locuință din Zărnești, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Un tânăr de 29 de ani și tatăl lui s-au luat la harță, după mai multe pahare cu vin. La un moment dat, fiul a pus mâna pe o bâtă și și-a lovit, de mai multe ori, tatăl. De parcă nu ar fi fost de ajuns, l-a și înjunghiat, de mai multe ori, cu un cuțit. Bărbatul de 55 de ani a murit, iar fiul lui a fost reținut de polițiști. Procurorii Parchetului Tribunalului Brașov i-au propus unui judecător de drepturi și libertăți să emită mandate de arestare preventivă. Principalul suspect este acuzat de omor, dar beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: