28
Dum, Apr

Eveniment

Disponibilizările din ultima perioadă și managementul defectuos de la Poșta Română afectează grav și activitatea instituției din teritoriu.

Un exemplu concret avem în comuna Sânpetru. Aici, corespondența nu este trimisă oamenilor sau dacă ajunge, în cele mai fericite cazuri, se întâmplă după săptămâni bune. Motivul invocat de angajații oficiului din Sânpetru? Lipsa de personal!

Numai în ultimii doi ani, peste 500 de angajați ai Poștei Române au fost disponibilizați. Acest lucru afectează serios activitatea instituției.

Din cauza crizei de personal, chiar si libertatea unui localnic din Sânpetru a fost pusă în pericol. „Aveam o citație de la serviciul de probațiune pentru data de 3 octombrie. M-am dus la poștă pentru că nu îmi venise acasă altă corespondență. Am rămas șocat când, pe 9 octombrie, am primit citația venită pe data de 3. Mă gândesc serios să fac o plângere pentru ca alții să nu pățească ce mi s-a întâmplat mie”, ne-a declarat brașoveanul.

Primăria Sânpetru a făcut și ea nenumărate demersuri pentru angajarea de personal. Reporterii Brasov TV au incercat sa ia legatura cu reprezentantii Postei Romane, dar pana in acest moment nu au primit nicun raspuns. În prezent, institutia are puțin peste 25.000 de angajați, la nivel national.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: