28
Dum, Apr

Eveniment

Deși mai sunt trei luni până la sărbătorile de iarnă, unii brașoveni și-au rezervat deja locuri pentru vacanță. Cele mai vândute pachete turistice sunt în hotelurile și pensiunile de la noi din țară. Sunt insa și persoane care vor pleca în străinătate. Agențiile de turism oferă pachete atât în Europa, cât și în alte țări din lume.

Chiar dacă pentru unii este prea devreme, rezervările pentru vacanțele de iarnă sunt o prioritate pentru cei care doresc să petreacă sărbătorile într-un mod inedit. Pachetele turistice pentru Crăciun și Revelion se vând cel mai bine în această perioadă. La agențiile de turism s-au pus deja în vânzare mai multe oferte pentru țări din Europa și nu numai. Prețurile pentru astfel de vacanțe pornesc de la 300 de euro și pot ajunge până la câteva mii de euro. „ Avem pachete disponibile pentru citybrek în Europa, cum ar fi Praga, Viena, Budapesta, cam cele mai căutate. Avem și pachete pentru vacanțe exotice, dar în general aceștia și-au rezervat deja biletele pentru că au prins prețuri cât mai bune. Avem și turiști care sunt interesați de croaziere ” a declarat Roxana Mihalache, agent de turism.

 

Și pentru că vorbim de sărbătorile de iarnă, din ofertele agențiilor nu lipsesc nici vacanțele în Laponia. Pentru o intâlnire cu Moș Crăciun, doritorii ar putea scoate din buzunare până la 2000 de euro. Totuși sunt persoane care vor să-și petreacă vacanța de iarnă acasă cu cei dragi.


Pentru cei care vor să plece în străinătate, stațiunile de munte de la noi din țară par să fie opțiunea perfectă. La hotelurile de trei şi patru stele din Poiana Braşov, preţul unui sejur de cinci nopti este cuprins între 850 şi 2.300 de euro, iar intre 1000 de euro şi 2.900 de euro sunt preţurile pentru un pachet de servicii de şapte nopţi de cazare.  Singura problemă este că peste 80% din locurile de cazare din hotelurile mari din Poiana Braşov, de exemplu, au fost vândute pentru petrecerea Revelionului. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: