27
Sâm, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coasta 2017 va avea loc la Brașov, între 14 și 15 octombrie. Organizat de Primărie și AMC Racing, competitia va aduce la start peste 80 de concurenți.

Concursul se va desfășura pe drumul ce urcă spre Poiana Brașov, respectiv Șirul Livezii – Calea Poienii.

Vineri, 13 octombrie, va avea loc prezentarea echipajelor incepand cu ora 19:30, in Parcarea Bibliotecii judetene  Gheorghe Baritiu. Competitia va incepe sambata dimineata cu trei manse de recunoasteri, urmate de doua manse de antrenamente cronometrate. Circulatiava fi restrictionata in intervalul 08:00 – 18:00, cu deschiderea circulatiei in intervalul 13:00 – 14:00.

Duminica, 15 octombrie, concurentii vor avea doua manse de recunoasteri si doua de concurs, circulatia fiind deschisa in intervalul 12:00 – 13:00. Festivitatea de premiere va avea loc duminica, ora 19:30, in Parcul service

Brasov Trofeul Opel este a VIII-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, organizat de catre Primaria Municipiului Brasov si Club Sportiv AMC Racing, al carei promoter este Mihai Leu, fostul campion mondial de box si campion national deraliuri. De asemenea, evenimentul este sprijinit de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Ministerul Tineretului si Sporturilor.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: