27
Sâm, Apr

Sport

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” a fost gazda Campionatului Național de Judo pe echipe. Echipa de băieți a clubului Dinamo Brașov, pregătită de Vasile Blendica, a făcut un concurs perfect și a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Judoka brașoveni au trecut în primul meci de U CSM Cluj-Napoca B, iar în semifinale au învins CS Politehnica Iași. În finala competiției desfășurată la Brașov, băieții pregătiți de Vasile Blendica au învins formația U CSM Cluj-Napoca A și au cucerit astfel medaliile de aur și tricourile de campioni naționali. Pentru Dinamo au luptat Daniel Natea, Cristian Bodârlău, Kanivets Dimitriys, Amado Lazea și Mircea Cătălin Mânzățeanu. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Politehnica Iași și CSM Ploiești.

Competiția fetelor a fost dominată cu autoritate de sportivele de la Cluj. Cele două echipe de la Universitatea CSM Cluj-Napoca și-au disputat finala, câștig de cauză având prima echipă a clubului de sub dealul Feleacului. Medaliile de bronz au revenit echipei CSM Ploiești.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: