26
Vin, Apr

Sport

Brașoveanul Daniel Isăilă a reușit un nou rezultat excelent cu naționala de tineret a României. Micii tricolori au învins formația similară a Elveției cu scorul de 2-0 (1-0), la Lugano, într-un meci din Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019.

Echipa antrenată de Daniel Isăilă a făcut un joc foarte bun și a câștigat în fața unei formații incomode, cu care a remizat luna trecută la Ovidiu, scor 1-1. România a deschis scorul în minutul 24 prin Mihai Dobre, jucătorul echipei engleze FC Bury reușind un gol de generic cu un șut din voleu. Alexandru Cicâldău a stabilit scorul final în minutul 87, când a finalizat un contraatac cu un șut plasat de la 18 metri.

În clasament, România ocupă primul loc, cu 10 puncte din patru jocuri, urmată de Țara Galilor, 6 puncte (3 j), Elveția, 4 p (4 j), Bosnia, 3 p (3 j), Portugalia, 3 p (1 j), Liechtenstein, 0 p (3 j). România va disputa următorul meci pe 10 noiembrie, la Ovidiu, cu favorita grupei, Portugalia.

Se califică direct la turneul final câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European. Turneul final va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: