25
Joi, Apr

Sursa Foto: Sky Sport

Sport

Începând de luni, Simona Halep va ocupa prima poziție a clasamentului WTA. Jucătoarea de tenis din România s-a calificat în această dimineață în finala turneului de la Beijing și indiferent de rezultatul din finală, Simona va fi numărul unu mondial.

În semifinalele competiției din China, Simona Halep, favorita numărul doi a turneului, a trecut de letona Jelena Ostapenko în două seturi, scor 6-2, 6-4.

„Am multe lucruri de spus. E cea mai mare performanţă din cariera mea, e uimitor. Vă mulţumesc pentru sprijinul din această săptămână. Mulţumesc China, am făcut meciuri foarte bune aici, am reuşit să o înving pe Maria Șarapova. E foarte emoţionant. Mulţumesc familiei mele şi celor din echipa mea, inclusiv lui Darren, care nu este aici. E ziua mea specială", a declarat Halep, care este prima jucătoare de tenis din România care ajunge numărul unu mondial.

 

În finala competiției de la Beijing, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida ce le opune pe Petra Kvitova din Cehia și Caroline Garcia din Franța. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: