07
Mar, Mai

Sport

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov a început pregătirile pentru noul sezon. Formația brașoveană care a ratat în ultimul meci promovarea pe prima scenă a futsalului românesc își propune să se bată și în acest sezon pentru accederea în prima ligă.

„Ne așteaptă un sezon extrem de interesant. Sunt echipe foarte bune care au retrogradat din prima ligă și nu ne va fi ușor. Cu siguranță avem un lot bun și ne dorim să promovăm pentru că ultima etapă din sezonul trecut ne-a lăsat un gust amar”, a declarat antrenorul celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Formația de sub Tâmpa s-a întărit în această pauză competițională. Mai mulți jucători care au evoluat în sezonul trecut pe prima scenă s-au alăturat echipei brașovene și Radu Burciu are la dispoziție un lot competitiv pentru noul an competițional.

„Am reușit să aducem la echipă jucători brașoveni care în campionatul trecut au evoluat la formații din prima ligă. Sper să mai aducem unul sau doi fotbaliști de mare valoare care să ne ajute în acest sezon. Este clar că avem o echipă valoroasă și ne dorim să facem o figură frumoasă în noul campionat”, a mai spus Radu Burciu.

 

Printre cei care s-au alăturat în această vară proiectului celor de la Colțea 1920 Brașov se numără Cornel Țicalo, Gabriel Bunduc, Marius Nicodim, Bogdan Căucă, Liviu Șerban sau Emanuel Crețulescu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: