07
Mar, Mai

Sport

Corona Wolves Brașov a plecat în Franța, unde va participa la turneul „Napoleon Cup”. „Lupii” conduși de Lacroix și Strenk vor disputa două jocuri de verificare la competiția de la Amiens. Vineri de la ora 21.00 Mihaly și compania se vor duela cu Amiens, iar sâmbătă de la aceeași oră vor evolua în compania celor de la Rouen.

„Plecăm în Franța, pentru a juca două meciuri importante pentru noi, chiar dacă rezultatele nu vor conta. Eu am un sentiment bun legat de meciurile pe care le vom juca, din punct de vedere al pregătirii și omogenizării echipei. Este un presezon în care nu prea am avut cu cine să jucăm, pentru că echipele din România s-au cam ferit de noi. Meciurile din Franța, vor fi antrenamente importante pentru a vedea cum se mișcă liniile. Vom fi incompleți ca echipă, pentru că acei doi jucători străini pe care am sperat să îi avem până la acest turneu, nu și-au dat încă acordul să vină la noi, ei așteptând oferte din campionate mai bune. Toți jucătorii sunt apți, mai putin Yemelianenko, accidentat la mână. Plecăm cu un lot limitat, de 21 de jucători, din care nu vor face parte tinerii Gajdo și Vasile. Vom încerca să facem o figură frumoasă în această deplasare și sunt convins că meciurile le vor prinde bine jucătorilor”, a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

„Plecăm la acest turneu cu o energie bună, urmează să ne întâlnim cu două echipe bune și, cel mai important pentru noi este să jucăm un hochei de calitate. Știm că nu vor fi meciuri ușoare dar vom fi împreună timp de 4 zile și putem considera această deplasare și ca un team-building necesar pentru jucători în procesul lor de cunoaștere ca și echipă”, a spus și antrenorul principal al celor de la Corona, Martin Lacroix.

 

„Suntem fericiți că am avut această oportunitate să mergem în Franța. În mod normal, echipele din această zonă, chiar și cele din Ungaria, fac mereu turnee de pregătire cu echipe din Slovacia dar rar se întâmplă să apară o șansă ca a noastră, să poți juca împotriva unor echipe din alte ligi, precum cea a Franței. Rezultatul nu contează pentru noi”, a spus și secundul Hunor Strenk. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: