28
Dum, Apr

Eveniment

Doriți să luați parte la o ceremonie religioasă cu totul aparte pentru acest sfârșit de an? O puteți face la cea mai celebră biserică din Brașov.

Duminică, 31 decembrie, la ora 12:00 (miazăzi), în Biserica Neagră va avea loc ultima slujbă din acest an, dedicată tuturor creștinilor care doresc să se roage pentru un an nou fericit, ferit de conflicte şi escaladări ale violenţei, pentru înţelegere şi respect, pentru dreptate şi adevăr, pentru justiție și morală.

Prim-preotul Christian Plajer, reprezentant al Bisericii Evanghelice C.A. din România și Preotul Protopop Flavius Florea, reprezentant al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice, se vor ruga pentru păstrarea spiritului toleranţei şi al iubirii seamănului, pentru solidaritate şi milostivenie, alături de cei care doresc să se oprească pentru scurt timp din freamătul cotidianului prin meditație. Muzica, limbajul comun tuturor, va acompania acest moment.

Invitația la rugăciune la cumpăna dintre ani urmărește pășirea în noul an sub semnul speranţei şi al versetului biblic pentru anul 2018: "Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții".


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: