28
Dum, Apr

sursa foto: ARHIVA

Eveniment

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, cu sediul în str. Mihai Viteazu, nr. 11, judeţul Braşov, organizează concurs prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer Specialist I în cadrul Serviciului Logistic – Compartimentul Patrimoniu Imobiliar, specialitatea militară construcţii/pompieri,  respectiv ofiţer specialist I - consilier juridic, specialitatea “ Drept”. 

Cererile de înscriere la concurs (adresate inspectorului şef) în care se vor menţiona funcţia şi structura pentru care candidează, copia actului de identitate şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, declaraţia pe propria răspundere din care să reiasă dacă, în ultimele 6 luni, au fost evaluaţi psihologic și consimțământul candidatului pentru eliberarea extrasului de pe cazierul judiciar vor fi depuse personal, de către candidat, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov (municipiul Braşov, str. Mihai Viteazu, nr. 11), în perioada 03 – 10.01.2018 (data înregistrării), între orele 08.00 - 16.00.

Prin depunerea cererii de înscriere, solicitantul îşi exprimă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în condiţiile prevăzute de Legea nr. 677/2001.

Dosarele de recrutare, în volum complet, vor fi depuse personal la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov (municipiul Braşov, str. Mihai Viteazu, nr. 11), în perioada 03 - 26.01.2017, între orele 08.00 - 16.00.

Alte informaţii cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplinească candidaţii si graficul desfăşurării probelor de concurs se gasesc pe site-ul oficial al instuţiei www.isujbv.ro”, se precizează într-un comunicat trimis redacției BrașovTV.com.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: