02
Joi, Mai

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Aglomerația auto din Poiana Brașov ar putea deveni istorie.

Regia de Transport în Comun a prezentat traseul liniei 60, care va face legătura între parcarea din Poiana Mică și telegondolă. Turiștii, dar și brașovenii își pot lăsa mașinile personale în parcarea inaugurată în octombrie și au posibilitatea să ajungă cu autobuzul la doar câțiva metri de pârtie. 

Parcarea din Poiana Mică nu a avut nici măcar un client. Asta din cauza faptului că turiștii nu aveau cu ce să se deplaseze până pe pârtie. Erau nevoiți să parcurgă pe jos 3 kilometri. Situația va fi complet diferită de acum, iar iubitorii sporturilor de iarnă au transportul asigurat până la telegondolă.

Traseul va avea și o stație intermediară, în parcarea din centrul stațiunii. Autobuzele vor circula din 15 în 15 minute, de la 8 dimineața, până seara, la ora 10. Cele șase autobuze au 25 de locuri pe scaune, unele adaptate pentru persoanele cu dizabilități, dar și internet gratuit.

Tariful pe linia 60 este același ca în municipiu, 2 lei călătoria, valabilă 50 de minute. Dacă doriți să vă lăsați autoturismul în parcarea din Poiana Mică trebuie să plătiți 1,5 lei/oră.

Autobuzele vor funcționa începând de vineri.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: