29
Lun, Apr

sursa foto: diicot.ro

Eveniment

Un bărbat din judeţul Covasna a fost reţinut de procurorii DIICOT, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, dar şi pentru deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. 

Potrivit acuzării, în cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada septembrie – noiembrie 2017,  inculpatul şi alţi 3 suspecţi au comercializat droguri de risc mai multor consumatori din Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc și Odorheiul Secuiesc.

Cu ocazia percheziţiei, anchetatorii a identificat un comprimat de culoare albastră, reprezentând MDMA,  iar într-un borcan cantitatea de aproximativ 410 grame de cannabis.

Un aport semnificativ în descoperirea substanțelor l-a avut câinele de serviciu ”JEF”, de la Centrul Chinologic Sibiu, specializat în depistarea substanțelor stupefiante. Câinele a participat, alături de conductorul său, la zeci de misiuni.

Bărbatul reţinut de poliţiştii din Covasna va fi prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă, dar beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor emite sentinţa definitivă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: