03
Vin, Mai

sursa foto: facebook

Eveniment

UPDATE Ora 13.20

UPDATE Ora 13.20

Poliţiştii braşoveni au emis un comunicat de presă prin care încearcă să lămurească situaţia celor două maşini care ar fi avut acelaşi număr de înmatriculare. 

„În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare BV 12 BLU este atribuit din data de 13.10.2017 unui autoturism marca VW Passat – culoare negru și a fost atribuit, până la aceeași dată de 13.10.2017, unui autoturism marca Fiat Doblo - alb.

La data de 13.10.2017, ca urmare a efectuării transferului de proprietate al autoturismului marca Fiat Doblo, acesta a fost radiat, fiindu-i atribuit tot de la data de 13.10.2017 un alt număr de înmatriculare. 

La momentul de faţă, cele două autoturisme figurează în bazele de date cu numere distincte de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei BraşovTV.com, de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov.

În discuţia purtată cu reporterul BraşovTV.com pe marginea subiectului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, Gabriela Dinu, a precizat că şoferul autoturismului marca FIAT Doblo nu avea obligaţia să predea serviciului de profil din Braşov plăcuţele cu numerele vechi de înmatriculare ale maşinii, iar poliţiştii, dacă într-adevăr şoferul a circulat cu acele numere, nu pot lua, acum, măsuri.

Noul deţinător al numărului de înmatriculare BV12BLU, care susţine că a reclamat totul la Poliţie şi a discutat cu oamenii legii în mai multe rânduri, dar nu s-au luat măsuri, este contrazis de poliţişti. „Colegii mei l-au căutat pentru lămurirea situaţiei, dar nu l-au găsit”, a precizat Gabriela Dinu.  În replică, bărbatul a explicat, pentru BraşovTV.com, că nu l-a căutat nimeni de la Poliţia Braşov. „Aşa cum v-am răspuns dumneavoastră la telefon, le-aş fi răspuns şi poliţiştilor, dar nu m-a sunat nimeni”

Un șofer din Brașov susține că, pe 30 octombrie 2017, a văzut în trafic, în Brașov, o mașină care avea același număr de înmatriculare cu cea pentru care chiar el obținuse, în aceeași zi, numărul de înmatriculare BV 12 BLU. Omul a făcut o fotografie și așteaptă explicații. Reporterul BrașovTV.com a cerut, la rândul său, lămuriri, iar polițiștii anchetează cazul.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: