28
Dum, Apr

rasunetul.ro

Eveniment

Este criză de jandarmi! Cele două unităţi din Braşov, respectiv Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista, se confruntă cu un deficit de personal de aproape 30 %. Tinerii care vor să urmeze o carieră la una dintre aceste două instituţii se pot  înscrie la concursul pentru admitere în şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române.

Cei interesați trebuie să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România, vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani, să fie absolvenți de liceu cu diplomă de Bacalaureat,  iar media la purtare cel puţin 9.00. De asemenea, există condiţii legate și de înălţime.

Femeile trebuie să aibă minim 1,65 m, iar bărbaţii minim 1,70 m. Înscrierile se pot face până pe data de 5 decembrie. Concursul de admitere va avea loc pe 21 ianuarie 2018. În ceea ce priveşte oferta salarială, un subofiţer din Jandarmeria Română are un venit mediu brut pe economie, la care se adaugă alte drepturi salariale sau sporuri, în funcţie de specificul misiunilor.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: