02
Joi, Mai

Eveniment

Ghimbavul are nevoie de o policlinică. Nu o spun doar consilierii locali ci și locuitorii orașului care s-au săturat să meargă în localitățile vecine pentru consultații de specialitate. Primarul localității este însă de altă părere. Răspunsul edilului a fost mereu același, nu se poate. 

Imobilul din curtea primăriei, în care ar putea funcționa o policlinică este finalizat. Consilierii locali din Ghimbav au solicitat în nenumărate rânduri ca în noile spații să fie amenajate mai multe cabinete medicale, dar și un centru de permanență. De fiecare dată, executivul primăriei spune că destinația imobilului este cu totul alta și că nu se poate amenaja o policlinică. Asta desi există  o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a decis ca o parte din această clădire să fie transformată în centru medical. „Iată că în 27 septembrie, domnul primar face o plângere prealabilă Consiliului Local. În cazul în care nu vom revoca hotărârea o va ataca în contencios administrativ, această doleanță a cetățenilor Ghimbavului, această dorință care se pare că se pare că se amână ” a declarat Ionel Fliundra, viceprimar orașul Ghimbav.

Am încercat să stăm de vorbă și cu primarul localității Ghimbav, însă acesta nu a dorit să ofere explicații cu privire la situația policlinicii.

 

Chiar dacă unii se împotrivesc acestui proiect, un lucru este cert. Localnicii au nevoie de o policlinică. A fost inițiată chiar și o petiție. Până acum peste o mie de localnici au semnat că sunt de acord cu amenajarea unui centru medical de permanență.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: