04
Sâm, Mai

Eveniment

Reabilitarea reţelei de termoficare ce deserveşte o treime din clienţii sistemului centralizat de încălzire va începe abia anul viitor. Deocamdată se lucrează la partea de documentație. Finanțarea va fi asigurată din fonduri elvețiene. Proiectul municipalității vizează modernizarea rețelei de distribuție din cartierul Tractorul.

Semnat pe 25 iunie 2015, acordul privind acordarea unei finanţări nerambursabile Programul de Cooperare Elveţiano-Român, pentru proiectul „Reabilitarea reţelelor de transport şi distribuţie energie termică în zona rezidenţială Tractorul din Braşov” a ajuns în stadiul de elaborare a indicatorilor tehnico-economici. 



Valoarea investiţiei este de aproape 23 de milioane de lei. După ce indicatorii tehnico economici vor fi aprobați în ședința de Consiliu Local, caietul de sarcini aferent licitaţiei de lucrări va fi transmis finanţatorului spre avizare. După ce și acest pas va fi realizat va fi lansată şi procedura de achiziţie, iar reprezentanţii municipalităţii spun că lucrările propriu-zise vor începe anului viitor. Proiectul pentru care a fost obţinută finanţarea elveţiană vizează refacerea reţelelor de transport şi distribuţie din cartierul Tractorul.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: