04
Sâm, Mai

Brasov TV

Eveniment

 Mai sunt câteva zile până va începe cel mai așteptat festival. Oktoberfest a intrat în linie dreaptă. Corturile au fost deja montate, parcul de distracții din apropiere este amenajat, iar surprizele.... sunt pregătite. 

Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an foarte multe surprize. Vor exista două corturi de dimensiuni mari. Aici vor fi amplasate și scenele pe care vor cânta artiștii. Zona în care se desfășoară evenimentul este una nouă. Anul acesta Oktober Festul va avea loc pe terenul din capătului de linie din Bartolomeu, pe locația fostului stadion municipal. Evenimentul va începe însă din centrul Brașovului, cu celebra paradă a berarilor.



Oficialitățile vor da cep butoiului, joi 7 septembrie, de la ora 18:00. Anul acesta organizatorii speră să atragă cât mai mulți turiști, mai ales că festivalul a avut doi parteneri importanți care au promovat evenimentul peste hotare. Este vorba despre două companii aeriene care au și vândut bilete special pentru acest festival de la Brașov. Oktoberfest 2017 va avea loc în perioada 7 – 17 septembrie. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: