26
Vin, Apr

Eveniment

în data de 14 iunie, Agenția Metropolitană Brașov, împreună cu partenerii săi, Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, Școlile Generale 8, 15 și Liceul Teoretic J. Honterus, organizează cea de-a treia ediție a concursului de educație rutieră „Cu bicicleta, în siguranță!”. 

Evenimentul va avea loc în cadrul complexului comercial Coresi, între orele 11-13, iar la concurs sunt înscriși 50 de elevi din clasele a III-a și a IV-a. Concursul constă în proba teoretică, în vederea verificarii cunoștințelor privind normele rutiere, și parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta, trotineta sau rolele.

Participanții vor trebui să parcurgă mai multe probe de îndemânare: proba printre jaloane, trecerea într-un coridor format din 2 scânduri, slalom printre portițe și jaloane așezate zig-zag și spațiul de oprire. Concursul beneficiază de premii atractive, fiecare participant va fi răsplătit pentru cunoștințele sale în domeniul circulației rutiere și în mânuirea bicicletei/trotinetei/rolelor.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: