20
Sâm, Apr

Eveniment

Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov, partener în cadrul proiectului SPAcE - Supporting Policy and Action for Active Environments, a finalizat Planul local de acțiune pentru crearea unui Mediu Urban Activ, demers care urmărește stabilirea de politici publice care să conducă la cu obținerea unui mediu urban corespunzător desfășurării activităților fizice de către orice membru al comunității corespunzător dorințelor și posibilităților fiecăruia.

În vederea implemntării măsurilor prevăzute în acest Plan, Agenția Metropolitană Brașov a organizat și va organiza o serie de activități adresate atât locuitorilor municipiului Brașov cât și factorilor interesați prin care să promoveze conceptul de Mediu Urban Activ. în perioada imediat următoare, împreună cu reprezentanți ai Primăriei Municipiului Brașov, Serviciului Poliției Rutiere și asociațiilor bicicliștilor se vor analiza pe teren cele mai bune variante pentru crearea unei piste pentru biciclete.

În același sens, Agenția Metropolitană va relansa în mediul online un chestionar al cărui rol este de evalua potențialul de creștere a numărului bicicliștilor în oraș. Rezultatele acestui studiu va sta și la baza fundamentării oricărui proiect de accesare de fonduri pentru construirea infrastructurii necesare folosirii bicicletei ca mijloc de transport și agrement. Chestionarul poate fi completat la adresa: https://goo.gl/forms/DA1Lskqrke3JpL7v2.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: