26
Vin, Apr

sursa foto: onlinereport.ro

Eveniment

     Clipe de coșmar pentru o copilă de 17 ani, într-un cartier al orașului Rupea. Fata a fost ademenită de un recidivist, care i-a promis o rochie și o bluză, dusă la containerele pentru

gunoi și violată. Principalul suspect are 25 de ani. „A determinat-o pe persoana vătămată, o minoră, să îl însoțească într-un cartier, lângă containerele pentru gunoi, și a obligat-o să întrețină relații sexuale. Fetei i-au fost provocate leziuni vindecabile în 11 zile de îngrijiri medicale”, a explicat, pentru BrașovTV.com, prim-procurorul Cristina Cardașol de la Parchetul Judecătoriei Rupea.

Victima are și acum nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul pus sub acuzare nu este la prima faptă penală. Are mai multe dosare la activ, spun procurorii, încă din perioada în care era minor. A comis, atunci, mai multe infracțiuni contra patrimoniului. Acum, este acuzat de viol. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare. S-a emis mandat, dar decizia a fost contestată. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor emite sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: