27
Sâm, Apr

Eveniment

Temperaturile coboară la -18 grade.

Vremea rea continuă și în orele următoare. Meteorologii au emis mai multe avertizări și coduri de vreme severă în mai multe zone din țară. Noaptea de miercuri spre joi va fi una geroasă, iar în unele zone, temperaturile vor ajunge chiar și la minus 18 de grade Celsius. 

"În partea de est si de SE a teritoriului, unde nu se asociază cu ninsori. Este doar vânt care amplifică, în zonele respective, senzația de rece. La noapte, temperaturile minime vor caracteriza o vreme geroasa in NE teritoriului, in celelalte regiuni temperaturile vor fi negative", a spus, într-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Alina Șerban.

Maine, temperaturile maxime vor fi si ele negative, in aproape toata tara, cu cele mai scăzute valori in regiunile nordice.

"Miercuri spre joi, zona va fi geroasa in multe zone din țară, cam în toată jumatătea nordica și local în partea de sud. Vor fi -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, poate chiar în Maramureș, acolo unde este mai frig, de obicei, se pot înregistra minime in jurul a -18 grade", a mai spus meteorologul. 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: