26
Vin, Apr

Eveniment

Momente grele pentru rudele și colegii polițistei din Brașov care s-a împușcat cu arma din dotare.

Trupul tinerei va fi dus la crematoriul din Turda, unde va fi incinerat. 

Sabina, polițista din Brașov care s-a sinucis cu doar câteva ore înainte să împlinească 29 de ani, va fi înmormântată miercuri. Tânăra era căsătorită de puțin timp și a lăsat mai multe bilete de adio. Familia și colegii nu-și revin după tragedie, mai ales că nimic nu le-a dat de bănuit că femeia se gândea să-și ia viața. Polițista trecuse cu bine de ultima testare psihologică.

Sabina era căsătorită de trei luni şi jumătate cu Marius. Amândoi erau polițiști. În ziua tragediei, Sabina a mers la muncă dimineață, iar seara, când a rămas singură în casă, tânăra s-a dus în bucătărie, s-a așezat pe scaun și și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu un pistol.

Trupul său a fost găsit de tatăl și soțul ei. Tatăl Sabinei venise să discute cu ea, la cererea soțului. Sabina ar fi transmis câteva mesaje pe telefon prin care anunța că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut.

Sabina lucra de cinci ani în poliție. A avansat în grad de la agent de poliție, la subofițer și, în martie anul acesta, a luat concursul pentru corpul ofițerilor.

În ianuarie 2021 trecuse testarea psihologică obligatorie.

Condoleanțe din partea redacției Brasov TV!

 

Sursa: RTV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: