26
Vin, Apr

Sport

Meciul vedetă al etapei cu numărul cinci din Liga Națională de handbal s-a disputat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Corona Brașov și CSM București, echipe neînvinse în primele patru runde ale campionatului s-au duelat pentru punctele puse în joc. Campioana en-titre a României, CSM București s-a impus clar cu scorul de 33-22 (14-9).

 

Partida din Sala Sporturilor din Brașov a fost la discreția echipei stelare a celor de la CSM București. Gulden și compania au început în forță jocul și după șase minute de joc conduceau cu 4-0. Corona a reușit să se apere mai bine și a marcat de trei ori la rând pe contraatac, principala armă a brașovencelor în jocul cu CSM. Din păcate trupa condusă de Buceschi și Dobrescu nu a reușit să țină pasul cu formația bucureșteană și astfel la odihnă s-a intrat cu CSM în avantaj de cinci goluri, scor 14-9.

Partea secundă a fost din nou la discreția formației bucureștene care a închis tabela la scorul de 33-22. Cele mai bune jucătoare de pe teren au legături puternice cu Brașovul, dar evoluează pentru CSM București. Cristina Neagu, jucătoare care a făcut pasul spre marea performanță chiar în orașul de sub Tâmpa, a terminat meciul cu 9 goluri înscrise. Goalkeeperul Paula Ungureanu, jucătoare născută la Brașov, a închis poarta CSM-ului în disputa cu Corona și a terminat meciul cu nu mai puțin de 18 parade. Marcatoarele Coronei au fost Buceschi 8 goluri, Chiricuţă 6, M. Neagu 4, Tiron 2 și Chiper și Ciuciulete câte o reușită fiecare.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: