19
Vin, Apr

Sport

Baschetbalistele de la Olimpia Brașov au suferit prima înfrângere în acest sezon al Ligii Naționale. La capătul unui meci extrem de disputat, fetele conduse de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au pierdut jocul din deplasare cu Alexandria cu scorul de 72-71 (21-18, 10-7, 14-25, 27-21).

Meciul din runda a treia a sezonului regulat a fost unul care a avut un final nebun. La scorul de 69-69, Olimpia a avut atacul când mai erau doar câteva secunde din timul regulamentar de joc. Gabi Irimia a reușit să înscrie și se părea că trupa brașoveană va bifa cel de-al treilea succes din Liga Națională, având în vedere că mai era o singură secundă până la finalul meciului. Fosta vedetă de sub Tâmpa, Carla Bartee a reușit un coș de trei puncte la ultima aruncare a meciului și CSBT Alexandria s-a impus cu 72-71.

MVP-ul partidei de la Alexandria a fost Carla Bartee care a încheiat meciul în double-double cu 18 puncte înscrise și 12 recuperări reușite.

Pentru „olimpice” au marcat: Handford 16 puncte, Pesovic și Kazlauskaite câte 13, Irimia și Higgins câte 12 și Durrett 5 puncte.

 

Pentru Olimpia Brașov urmează două meciuri cu Universitatea Alba Iulia, miercuri, în Liga Națională de baschet feminin, și joi, în Liga Europei Centrale. Ambele confruntări vor începe la ora 18.00.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: