26
Vin, Apr

Sport

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov merge perfect în sezonul 2017-2018 al ligii secunde. Trupa condusă de Radu Burciu a câștigat și cel de-al treilea meci din acest sezon, 7-3 (3-2) cu Fortius 2014 Buzău. Colțea are maxim de puncte după primele trei runde și se anunță o candidată serioasă la promovarea pe prima scenă a futsalului din România.

Brașovenii nu au avut cel mai fericit start de partidă și oaspeții au deschis scorul în Sala Sporturilor din Brașov. Țicalo și compania au revenit și au trecut în avantaj chiar înainte de pauză. În partea secundă, brașovenii au jucat mai bine și s-au desprins rapid. Colțea a încheiat partida fără emoții, scor 7-3 (3-2) și și-a trecut în cont cea de-a treia victorie consecutivă.  Pentru trupa de sub Tâmpa au marcat Răzvan Radu de trei ori, Liviu Șerban, Adrian Călugăreanu și Cornel Țicalo, iar formația brașoveană a profitat și de un autogol.

 „Am început mai greu, dar e bine ca am întors rezultatul înainte de pauză. Băieții noi se adaptează și arătăm mai bine de la joc la joc. Este un campionat frumos, iar noi cu aceste 9 puncte suntem cu șanse reale la promovare. Trebuie să rămânem atenți până la final, va fi un sezon lung. Vreau să mulțumesc publicului, copiilor de la Celta Brașov care ne-au susținut și vreau să-i felicit și pe juniorii care au jucat în aceasta seară. Vor primi șanse în continuare”, a spus Radu Burciu, antrenorul/jucător al celor de la Colțea 1920 Brașov.

 

În runda următoare, Colțea 1920 Brașov va juca în deplasare împotriva formației West Deva, echipă care are două victorii în ultimele două runde ale campionatului. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: