25
Joi, Apr

Sport

Sabia brașoveană este extrem de ascuțită. Dovada acestui fapt este ultima ispravă reușită de sabrerul brașovean Andrei Păștin. Elevul lui Rareș Dumitrescu la CS Dinamo, Andrei a tras perfect în etapa a doua a Circuitului European de cadeți, competiție desfășurată la Godollo în Ungaria  și a cucerit medalia de aur.

„Este un rezultat foarte bun, obținut la cel mai important concurs din Europa la categoria U17. Munca depusă la antrenamente se vede, iar acum culegem roadele. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, până la marea performanță este cale lungă. Când spun mare performanță mă  gândesc la o medalie la un Campionat European sau Campionat Mondial, la nivel de seniori. Cert este că suntem în grafic, iar obiectivul nostru este să obținem o medalie în primăvară, la categoria cadeți la  Campionatul European de la Soci din Rusia și la Campionatul Mondial de la Verona din Italia”, a declarat antrenorul lui Andrei, Rareș Dumitrescu.

 

La competiția desfășurată în Ungaria au participat 192 de sportivi din 19 țări. Și Rareș Ailincă a avut o comportare bună. Sportivul legitimat la CSM Brașov și antrenat de Marius Gălățanu a ocupat locul 12 la competiția maghiară. El a pierdut asaltul pentru intrarea pe tabloul de opt, chiar în fața colegului său de la Centrul Olimpic, Andrei Păștin.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: