27
Sâm, Apr

Sport

În runda a treia a ligii a doua de futsal, Colțea 1920 Brașov primește vizita formației Fortius 2014 Buzău. Trupa condusă de Radu Burciu are maxim de puncte după primele două etape. Brașovenii au învins la Vicov cu 11-6 și au trecut pe teren propriu de Pro Tineret Sighișoara cu 7-2.  De partea cealaltă, Fortius are un singur meci disputat, în care a învins pe propriul teren formația Kereszthegy Remetea cu scorul de 6-2.

„Am început bine campionatul și avem două victorii din două meciuri. Meciul de sâmbătă va fi unul dificil. Buzăul este o echipă arțăgoasă, incomodă, bine așezată în teren și care poate produce surpriza. Ne dorim să promovăm în prima ligă, mai ales după ce s-a întâmplat la finalul sezonului trecut. Din punctul meu de vedere ne batem cu două-trei echipe, Clujana Cluj, KSE Târgu Secuiesc și eu cred că și Deva poate pune probleme. Eu cred că avem prima șansă la titlu în sezonul acesta pentru că ne-am întărit cu jucători cu experiență cum sun Țicalo, Liviu Șerban, Răzvan Radu sau Nicodim. Eu cred că avem o echipă care se poate bate oricând la play-off-ul de promovare în liga I”, a declarat tehnicianul / jucător al celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

 

Partida dintre Colțea 1920 Brașov și Fortius 2014 Buzău se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Prețul unui bilet de intrare la acest joc este de cinci lei. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: