29
Vin, Mar

Sport

Etapa a șaptea din liga a patra de fotbal Brașov, programează primul derby al orașului. Sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul Carpați, se întâlnesc formațiile Colțea 1920 Brașov și ACS Steagu Roșu. Lidera ligii a patra, formația AS „SR” Brașov se va deplasa la Voila, iar la Codlea se va juca un adevărat derby de clasament între ACSM Codlea, formația de pe poziția secundă a clasamentului și Precizia Săcele, trupa care ocupă treapta a treia a podiumului.

După mulți ani în care Brașovul nu a mai avut parte de o confruntare între două echipe din oraș, sezonul acesta liga a patra va da șansa brașovenilor să vadă nu mai puțin de șase astfel de dueluri. Primul se va consuma sâmbătă, atunci când Colțea 1920 Brașov primește vizita formației ACS Steagu Roșu Brașov.  Trupa condusă de Șerban Moraru este pe locul șase al clasamentului cu 11 puncte strânse în cele șase meciuri disputate, în timp ce băieții lui Adi Hârlab sunt pe locul opt cu 9 puncte.

„Nu pot spune că sunt total mulțumit de modul în care am început campionatul. Am avut câteva meciuri ușoare din care trebuia să luăm toate punctele și nu am făcut-o. Apoi am pierdut puncte pe final de meci, așa cum a fost la Cristian, când am fost egalați în ultimele minute, sau la Berivoi, unde gazdele au intrat de trei ori în careu și au marcat un gol pe final de meci. Puteam avea un parcurs mult mai bun, am pierdut câteva puncte cu care am fi putut fi mult mai aproape de formațiile din față. Sunt sigur că sâmbătă vom câștiga. Am mare încredere în băieți și ne dorim toate cele trei puncte. Este clar că echipa noastră a crescut în valoare de la meci la meci și nivelul la care am ajuns ne face să jucăm la victorie. Nu este un meci mai special, va fi un meci ca oricare altul. Sper să vină multă lume la stadion. Eu personal îmi doresc să promovez și cred că și colegii mei vor același lucru. Avem un lot de jucători foarte bun pentru acest nivel și nimeni nu vrea să bată pasul pe loc și să mai stea un an la liga a patra. Îmi doresc să promovez”, a declarat antrenorul formației Colțea 1920 Brașov, Șerban Moraru.

Partida dintre Colțea 1920 Brașov și ACS Steagu Roșu se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Carpați, iar un tichet de intrare la meci va costa 5 lei.

Iată programul complet al meciurilor din liga a patra:

ACSM Codlea – Precizia Săcele; Olimpic Voila – AS „SR” Brașov; Colțea 1920 Brașov – ACS Steagu Roșu; Inter Cristian – Aripile Brașov; Inter Tărlungeni – Chimia Orașul Victoria; Olimpic Zărnești – Voința Hurez; Cetatea Homorod – Prietenii Rupea; Carpați Berivoi – Avântul Dumbrăvița.

Articole sugerate

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: