05
Dum, Mai

Sport

Handbalistele de la Corona au încheiat turneul de pregătire de la Cisnădie cu o înfrângere, scor 29-31 (12-16) în fața formației Dunărea Brăila. Astfel fetele pregătite de Buceschi și Dobrescu au înregistrat două înfrângeri și o victorie la competiția amicală.

În meciul cu Dunărea Brăila, pentru Corona au marcat: Chiper 6 goluri, Tiron 5, Chiricuță, Neagu și Daria Bucur câte 3, Cozma, Tomescu, Târcă și Popa câte două reușite fiecare și Ciuciulete un gol.

 

La finalul competiţiei amicale, antrenorul Coronei, Costică Buceschi a declarat că a fost un turneu cu bune şi mai puţin bune, dar că în acest moment principala preocupare este de a începe sezonul cu tot lotul apt. „A fost ultimul turneu amical dinainte de startul sezonului, în care am văzut multe lucruri pozitive, dar şi negative. Am întâlnit trei echipe bune din campionat, care cu siguranţă se vor regăsi în prima parte a clasamentului. Din păcate, noi nu am reuşit până acum să folosim echipa ideală, dacă se poate spune aşa, pentru că mereu am avut jucătoare accidentate. În acest turneu, Bloj, Buceschi nu au putut fi folosite la capacitate maximă, iar Tătar deloc, au revenit însă Chiper şi Cozma, dar sper ca la startul sezonului să fim în formulă completă. De altfel, acesta este cel mai important lucru pentru noi, să ne recuperăm cât mai bine lotul şi să începem sezonul cu toată lumea în formă bună de joc, pentru că în prima etapă vom avea un meci cu o echipă care are ambiţii mari şi trebuie să fim pregătiţi”, a declarat tehnicianul Coronei Costică Buceschi.



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: