05
Dum, Mai

Sport

Echipa de junioare II a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a reușit să învingă campioana României, CSM București, într-o partidă amicală ce s-a defășurat în cadrul Cupei FunSports la handbal. Brașovencele s-au impus cu scorul de 24-22 (11-9), la capătul unui meci echilibrat dar în care au condus de la început până la final. Olaru și compania mai au nevoie de o victorie în meciul de astăzi cu CSM Craiova pentru a câștiga trofeul la această categorie de vârstă.

CS Transilvania Brașov, cu Olaru în mare formă, un pivot extraordinar atât pe faza de apărare cât și în atac, a câștigat toate meciurile de până acum în competiția junioarelor II. În partida contra campioanelor de la CSM București, pentru Transilvania au marcat Olaru 7 goluri, Lupașcu 6, Bălăceanu 5, Vieru 4 și Butura 2. Pentru bucurștence au punctat M. Arvatu și Csavar câte 5 goluri, Dobre 4, A. Arvatu 3, Zamfir 2, A. Stoica, S. Stoica și Fânaru câte o reușită fiecare.

 

La finalul jocului, Georgiana Olaru a declarat că este extrem de fericită că echipa sa a reușit să învingă formația campioană. „A fost un meci foarte greu și foarte tensionat. Mă bucur că am reușit să învingem CSM București și că am demonstrat că suntem una dintre cele mai bune echipe de la această categorie de vârstă. După ce am depășit complexul Corona, am mai depășit azi încă un complex. A fost frumos. Am avut familiile alături de noi și i-am simțit pe cei dragi incurajându-ne de pe margine. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest trofeu. Mai avem un meci și trebuie să fim concentrate, pentru că CSM Craiova este o echipă puternică”, a spus la finalul jocului handbalista celor de la Transilvania Brașov, Georgiana Olaru. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: