28
Dum, Apr

Social

Primăria Brașov a rămas cu 3 mii de tichete sociale pe stoc. Campania de anul acesta de acordare a ticetelor Pentru Suflet nu a avut prea mare succes. Doar șase mii de vârstnici și-au ridicat bonurile valorice de la sediul Direcției de Servicii Sociale Brașov.



Autoritățile au pregătit anul acesta peste 10.000 de tichete pentru suflet, pentru pensionarii brașoveni, cu venituri de până la o mie de lei. Ediţia de Crăciun a acestei campanii NU s-a bucurat de un foarte mare succes.  „ Scăderea se datorează în principal faptului că, față de Crăciunului anului trecut, pensiile au crescut. Nu cu mult, dar se pare că o parte dintre pensionari au depășit limita aceea de 1000 de lei ” a declarat Mădălina Crăciun, director general adjunct DSS Brașov.

Până pe data de 22 decembrie 2017, când s-a încheiat campania, 6.380 de persoane și-au luat tichetele.  Mulți dintre pensionarii brașoveni fie nu s-au putut deplasa pentru a-și ridica bonurile, fie nu au știut despre această campanie.

 

Bonurile au fost acordate pensionarilor cu domiciliul stabil în municipiul Braşov, cu vârsta mai mare de 63 de ani pentru femei, respectiv 65 de ani pentru bărbaţi. Valoarea tichetelor sociale este de 50 de lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: