10
Vin, Mai

Social

Brașovul va avea un buget echilibrat în 2018, iar municipalitatea va dispune de fondurile necesare pentru a acoperi toate investițiile importante de anul viitor. Asta susține primarul George Scripcaru.

Edilul crede și că Noul Cod Fiscal va afecta toate administrațiile locale. Un mare plus îl reprezintă încasările la bugetul local, care sunt peste așteptări. În prezent, gradul de încasare este de 98%.

Veniturile proprii ar trebui să susțină în cea mai mare măsură activitatea economică din 2018 a municipiului Brașov. Banii pentru investițiile majore vor exista și din alte surse, cum ar fi împrumuturi bancare sau fonduri europene. Nu este încrezător atunci când vorbește despre ajutorul pe care Brașovul l-ar putea primi de la Guvern.

Cred că Guvernul în 2018, la finalul semestrului I, va aplica principiul solidarității. Adică, în loc să-i stimuleze pe cei care-și fac treaba, o să-i stimuleze pe cei care nu-și fac treaba. O să ia de la cei care muncesc și care au și o să le dea celor care stau și așteaptă. Acesta este un principiu incorect”, a menționat primarul George Scripcaru.

Spitalul Regional și modernizarea transportului în comun din municipiu și zona metropolitană sunt doar câteva dintre cele mai importante proiecte de anul viitor. În ceea ce privește aeroportul internațional, George Scripcaru a precizat că așteaptă decizia Consiliului Județean privind soluția de finanțare a investiției, după care municipalitatea se va implica efectiv în acest proiect. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: