30
Mar, Apr

Social

Bucăți din zidul de pe strada Dobrogeanu Gherea s-au desprins, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier. La fața locului se intervine pentru remedierea situației.

Comunicatul Primăriei Brașov: 

Sambata seara, in jurul orei 23.00, soferul autoturismului cu numarul de inmatriculare BV 44ASA, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo, a pierdut controlul masinii si a lovit un zid de sprijin, care, pe o portiune de aproximativ 2 metri s-a prabusit.
Administratorul public Miklos Gantz, aflat la fata locului, a dispus luarea masurile necesare pentru dirijarea traficului si pentru delimitarea si semnalizarea zonei. O parte dintre pietrele cazute pe carosabil au fost indepartate, iar o alta parte vor fi utilizate pentru realizarea unor lucrari de sprijiniri provizorii.
Proprietarul imobilului, si implicit al zidului, s-a angajat ca in cel mai scurt timp sa execute toate lucrarile necesare de consolidare a acestui zid, urmand ca, ulterior, impreuna cu asiguratorul masinii si soferul, sa stabileasca cine va suporta contravaluarea acestor lucrari.
In acest moment, administratorul public, impreuna cu reprezentantii politiei rutiere, cei ai politiei locale si ai Primariei Brasov, discuta pentru a gasi solutiile optime de circulatie pentru luni dimineata, avand in vedere ca aceasta strada are o incarcare foarte mare. 
 
 
SURSA FOTO: Radu Colțea 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: