08
Mie, Mai

perfecte

Social

Romania se afla pe locul 5 in topul cheltuielilor vacantei de vara 2017, romanii urmand sa cheltuiasca 60% din venitul lor lunar in perioada estivala, potrivit unui studiu. La polul opus, europenii dispusi sa plateasca cel mai putin pentru vacanta de vara, respectiv 34% din venitul lunar, sunt britanicii.

Anul acesta, printre primele optiuni ale romanilor cand vine vorba de petrecerea vacantei de vara gasim finantarea activitatilor pentru copii, pentru care romanii sunt dispusi sa aloce 18% din venitul lor lunar, urmate de Gradinarit si Bricolaj (17%) si Evenimente sportive (13%). 



Totusi cand vine vorba de calatorii, 31% dintre romani se gandesc sa foloseasca serviciile Airbnb si doar 1% au de gand sa plateasca peste 100 Euro pentru o noapte la hotel.



59% dintre locuitorii Romaniei spun ca atunci cand calatoresc in strainatate vor folosi servicii mobile pentru tranzactii financiare, ceea ce denota faptul ca din ce in ce mai multi romani prefera serviciile bancare mobile in detrimentul bancilor traditionale.   

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: