15
Lun, Apr

sursa foto: Brasov TV

Social

Construirea unui cartier rezidențial de blocuri pe locul unui camping a stârnit valuri de nemulțumiri în rândul săcelenilor.

La dezbaterea publică ce a avut loc, vineri, în Săcele, primarul a părut neputincios și fără răspunsuri la întrebările localnicilor, pe tema dezbătută.

După zeci de minute în care primarul Virgil Popa nu a dat nici un răspuns concret cu privire la problema construirii blocurilor, acesta a dorit să părăsească sala de ședință spunând că vor rămâne reprezentanții primăriei pentru a răspunde în continuare la întrebările cetățenilor.

Revoltați de atitudinea primarului, localnicii au încercat să îl rețină pe acesta, cerându-i explicații.

Locuitorii din Săcele nu sunt deloc încântați de proiectul pe care primarul, dorește să îl dezvolte, fără acordul lor.

Contactat telefonic, Virgil Popa, nu a dorit nici de această dată să ofere explicații cu privire la acțiunile sale.

Primarul, Virgil Popa, a preferat să se numească „un intermediar” între localnici și investitor, nicidecum un reprezentant al celor care l-au votat, lucru ce i-a revoltat și mai mult pe cei prezenți. 

Consilierii primăriei, din opoziție, urmăresc cu atenție subiectul dezvoltării imobilare. La dezbaterea publică de săptămâna trecută, aceștia au participat pentru a lua pulsul comunității, pentru a vedea care sunt obiecțiile locuitorilor, dar și cum arată proiectul propus de dezvoltator.

Reprezentanții opoziției îi asigură pe săceleni că pot conta pe implicarea lor și pe faptul că verifică legalitatea acestui proiect!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: