18
Mie, Mai

Foto: Arhivă

Social

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov strânge, pentru al treilea an consecutiv, cadouri de Crăciun pentru copiii din mediile defavorizate.

Totul va avea loc în cadrul campaniei Împreună de sărbători. Toți brașovenii sunt rugați să doneze alimente neperisabile, haine, jucării și orice alte cadouri pe care le consideră potrivite, pentru cei aflați în nevoie.

Sărbătorile înseamnă bucurie, înseamnă dragoste împărtășită, iar cei nevoiași au nevoie de ajutor, mai ales în această perioadă a anului, când durerea de a nu avea strictul necesar este mult mai mare.

Este vorba despre oameni care nu au apă potabilă, electricitate, alimente sau haine și pentru care masa sau cadourile de Crăciun reprezintă un vis. Un vis pe care noi toți, dacă ne unim forțele, îl putem transforma în realitate. 

Tot ceea ce trebuie să faci este să stângi toate lucrurile de care crezi că nu mai ai nevoie (dar sunt încă frumoase și utile), plus alimente neperisabile sau cadouri, și să le aduci, chiar tu, la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, pe Strada 13 Decembrie, Nr. 209, Brașov. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: