10
Vin, Mai

sursa foto:

Eveniment

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat, în urmă cu scurt timp, ce măsuri s-au luat în urma ninsorii și viscolului. 

Pe DN 73, între Valea Mare și Fundata, s-a instituit restricție temporară de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Principalele drumuri naționale afectate la această oră de fenomenele meteorologice sunt DN 73, DN 7, DN 13 și DN 6, aflate pe raza județelor Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu și Caraș-Severin.

La această oră, singurul drum național închis din cauza viscolului este DN 67C, între Novaci și Rânca, județul Gorj.

Având în vedere fenomenele meteorologice, oficialii CNAIR fac un apel la conducătorii auto, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Asta în condițiile în care anumite sectoare de drumuri au fost blocate de autocamioane neechipate corespunzător, care au îngreunat intervenția drumarilor în timp util.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360; 0800.800.301, de pe pagina de web, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: