02
Joi, Mai

sursa foto: extranews.ro

Eveniment

Este vorba despre un bărbat de 23 de ani din Brașov, arestat, acum, sub acuzația de tâlhărie calificată. Dis de dimineață, tânărul a pus ochii pe un magazin situat pe strada Soarelui.

A spart geamul, a intrat, a deschis casa de marcat și a furat 200 de lei. „În timp ce se pregătea să părăsească magazinul, proprietarul l-a surprins pe inculpat care, în încercarea de a scăpa, l-a lovit cu piciorul în zona pieptului și a reușit să fugă. A fost prins și arestat preventiv sub acuzația de tâlhărie calificată. Inculpatul, recidivist, are la activ mai multe infracțiuni contra patrimoniului și a fost eliberat condiționat, pe 19.10.2017, în baza Legii recursului compensatoriu, din Penitenciarul Codlea”, a explicat, pentru BrașovTV.com, Maria-Mădălina Răducu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Nemulțumit de decizia judecătorului de drepturi și libertăți care a emis mandat de arestare preventivă, inculpatul a contestat hotărârea. Tribunalul Brașov va avea ultimul cuvânt. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: