30
Mar, Apr

Brasov TV

Eveniment

Spitalul de Copii şi Clubul Rotary fac echipă pentru micii pacienţi. În aceste zile, toți brașovenii care au drum prin mall-ul Coresi vor putea cumpăra decorațiuni de Crăciun realizate chiar de micuții internați în unitatea sanitară. Toți banii strânși vor fi donați pentru  reabilitarea secției de sterilizare din Spitalul de Pediatrie.

Și în acest an, Clubul Rotary este alături de micuții internați la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Cu sprijinul pacienților, reprezentanții clubului au deschis un mic târg de Crăciun. Oricine poate cumpăra podoabe pentru pomul de Crăciun. „ Aceste podoabe sunt oferite brașovenilor în schimbul unei donații. Toți acești bani se vor duce pentru modernizarea secției de sterilizare din Spitalul de Pediatrie din Brașov ” a declarat Simona Blendea, asistent guvernator Rotary România. Decorațiunile sunt unicat.

 

„ Brașovenii vor găsi aici foarte multe obiecte confecționate de copiii, internați în Spitalul de Pediatrie. Acestea au fost confecționate în joacă, ajutați și de doamnele de la Terapie prin Joc. Noi vindem aceste obiecte de decor pe niște sume modice ” a declarat  dr. Liviu Muntean, managerul Spitalului de Pediatrie din Brașov. Târgul de Crăciun va fi deschis, la mall-ul Coresi până sâmbătă inclusiv.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: