26
Lun, Feb

Eveniment

Inaugurată în luna octombrie, una dintre cele mai moderne parcări din județ, cea din Poiana Mică, este pustie, 24 de ore din 24.

Nici măcar un șofer nu și-a parcat mașina aici în ultimele două luni. Așadar, deși avem parcare modernă, în special în weekend, centrul stațiunii este plin de autoturisme.

Parcarea din Poiana Mică își propune să deblocheze traficul din interiorul stațiunii. Are 434 de locuri de parcare. Numai că, deocamdată nu prezintă niciun interes. Chiar dacă nu aduce venituri la bugetul local, în schimb, cheltuielile cu paza, întreținerea și curățarea parcării depășesc 41.000 de lei în fiecare lună.

Decizia șoferilor de a nu-și lasă mașinile în parcare este explicabilă. În prezent nu există  o legătură cu autobuzul din Poiana Mică până-n centrul stațiunii. Primăria susține că va rezolva problema într-o săptămână. Va exista un autobuz care va transporta turiștii din parcare, pâna la telegondolă.

Astfel, iubitorii sporturilor de iarnă nu vor mai face sute de metri pe jos, cu schiurile în spate. Parcarea din Poiana Mică a fost realizată cu fonduri europene și a costat aproape 20 de milioane de lei. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: