27
Sâm, Apr

sursa foto: aradon.ro

Eveniment

28 de șoferi care circulau cu viteze excesive pe autostrăzi au fost depistați, în ultima săptămână, de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale din Poliția Română.

Pe autostrada A1, 15 șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 și 197 km/h. Pe autostrada A2 a fost depistat un șofer care circula cu viteza de 192 km/h, iar pe autostrada A3 au fost depistați 12 șoferi care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 183 și 218 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 28 noiembrie 2017, când polițiștii care acționau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalău, conducând cu viteza de 218 km/h. Șoferița a fost sancționată cu amendă de 2.900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Ceilalți conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: