27
Sâm, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Dacă pe drumurile județene, prima ninsoare a luat, deja, prin surprindere autoritățile, situația este total diferită în municipiu. Pe străzile principale se circulă fără probleme, iar utilajele de deszăpezire au intervenit toată noaptea. Cele două firme de deszăpezire au acționat cu 41 de utilaje.

Până în această dimineață s-a acționat pe străzile principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, zonele mai înalte - de ex. CD Gherea, cartierul Șchei, podurile și pasajele, drumul spre Poiana Brasov și Poiana Braşov - și, din această dimineață, a început deszăpezirea și pe străzile din interiorul cartierelor. Astăzi va continua activitatea de deszăpezire în interiorul cartierelor, în paralel cu asigurarea unei circulații optime pe arterele de prioritate I.

Comprest a asigurat această activitate cu 26 de utilaje. Având în vedere abundenţa precipitaţiilor, s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Până în această dimineaţă s-au utilizat aproximativ 180 de tone de material antiderapant, stocul fiind în acest moment de peste de 1.300 de tone. La ora 9.30, pe traseu erau 14 utilaje de deszăpezire. Telefon dispecerat: 0268-416495.

"Avem 18 mașini cu lamă și răspânditor, patru pentru străzile înguste și cinci tractorașe pentru alei. Avem și un autogreder, care este la dispoziție 24 din 24, în caz de înzăpezire, de tractat", a declarat Marius Tomescu, director Comprest SA. 

 

 

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: