29
Lun, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

UPDATE

Ioan Neculaie a fost prins la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din același județ și va fi dus în Penitenciarul Giurgiu. Apoi, va fi transferat în închisoarea de la Codlea pentru ispășirea pedepsei de doi ani de închisoare cu executare.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost judecat din cauză că a deținut ilegal 17 arme și peste 500 de cartușe. Afaceristul a fost condamnat, astăzi, de o instanță a Curții de Apel Brașov, la doi ani de închisoare cu executare sub acuzația de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Asta după ce judecătorii Curții de Apel au admis recursul procurorilor împotriva deciziei primei instanțe, Judecătoria Brașov.

 

Pentru punerea în executare a hotărârii Curții de Apel Brașov, condamnatul a fost căutat la domiciliu, dar nu a fost găsit. Polițiștii au încercat să ia legătura cu Ioan Neculaie și prin intermediul telefonului mobil, dar afaceristul nu a răspuns. În aceste condiții, polițiștii brașoveni îl vor da pe Ioan Neculaie în urmărire națională. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: