04
Sâm, Mai

Foto: Arhivă

Eveniment

Județul Brașov va participa cu stand propriu la Târgul de Turism al României din incinta Complexului Expozițional Romexpo București, în perioada 16-19 noiembrie 2017.

 

Promovarea turistică a județului sub sloganul „Judetul Brașov, activ tot timpul anului” are ca scop valorificarea Brașovului ca destinație turistică activă în fiecare anotimp, potențarea turismului activ din județ prin evidențierea acelor forme de turism și servicii adresate atât turiștilor interni și externi, cât și localnicilor.

 

Județul Brașov își menține statutul de principala atracție a Regiunii Centru și a României pentru turiști, fascinați de bogatul patrimoniu cultural material și imaterial existent aici, dar și pentru patrimoniul natural bogat și încă bine prezervat, care îi oferă vizitatorului ocazia să experimenteze momente active și de relaxare.

Operatorii de turism și vizitatorii prezenți la târg vor putea afla mai multe informații despre Destinația Europeană de Excelență a României – Șchei, care oferă turiștilor posibilitatea descoperirii vechiului cartier românesc la pas și pe bicicletă.

Județul Brașov este o zonă de un farmec aparte, care are atâtea de oferit turistului curios, aventurier sau meditativ ori, pur și simplu, dornic să uite o vreme de grijile cotidiene și să se relaxeze într-un mediu atractiv și prietenos.

Dincolo de locurile populare printre turiștii care vin în Brașov, județul nostru are și multe atracții mai puțin cunoscute, care merită explorate și pe care dorim să le punem în valoare. Indiferent că turistul este în căutarea păcii și liniștii sau a unei aventuri extraordinare în aer liber, județul Brașov îi poate oferi în orice moment și în orice anotimp satisfacția acestor dorințe”, susține Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliul Județean Brașov.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: