27
Sâm, Apr

sursa foto: elenita.sunphoto.ro

Eveniment

Valorile termice vor fi în creștere ușoarã în toatã țara și se vor situa peste cele normale pentru a doua decadã a lunii noiembrie.

Cerul va avea înnorãri temporare și va ploua, noaptea, pe arii restrânse în regiunile din sud-vest. În zona montanã, la peste 1800 m altitudine, în special în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste. Pe spații restrânse se va semnala ceațã.

Astăzi, vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va prezenta înnorãri și, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua.

Miercuri, în regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și trecãtor va ploua slab. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, izolat, vor fi și precipitații mixte.

Joi, cerul va fi noros și va ploua în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Banatului și local în restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații sub formã de lapovițã. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: