29
Lun, Apr

sursa foto: couriermail.com.au

Eveniment

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, despre care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea spun că are un cazier judiciar „de patru pagini”.

Acum, bărbatul a ajuns în arestul Poliţiei Braşov, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de furt calificat. Inculpatul a intrat în curţile a două case din Rupea, porţile fiind descuiate, şi a furat o cameră de supraveghere şi o vestă. A fost reţinut, propus pentru arestare şi trimis în beciul Poliţiei. Nemulţumit, bărbatul a contestat decizia, iar Tribunalul Braşov va avea ultimul cuvânt.

Bărbatul s-a gândit să fure chiar cu o zi înainte de a-i expira perioada de supraveghere instituită în urma unei sentinţe definitive de condamnare, pentru act sexual cu minore, la doi ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. În acel dosar, bărbatul a fost condamnat pentru că a făcut sex cu două minore, de 13, şi respectiv 15 ani.

Acelaşi bărbat mai are la activ alte două dosare penale pentru furturi din locuinţe, fiind însoţit, de fiecare dată, de câte un copil, spun procurorii Parchetului Judecătoriei Rupea.

Şi asta nu e tot! Tânărul este bănuit şi de comiterea unor furturi în Italia şi Franţa, dar şi de săvârşirea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale. Tot în străinătate, bărbatul a condus fără permis, faptă pentru care a fost sancţionat.

Acum, pentru acuzaţiile ce i se aduc beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor pronunţa sentinţe definitive. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: