29
Lun, Apr

Brasov TV

Eveniment

Două unități de învățământ cu tradiție din Brașov vor beneficia la începutul anului viitor de lucrări de reabilitare. Pentru început s-a stabilit firma care se va ocupa de documentațiile necesare, urmând ca din primăvară să înceapă efectiv lucrările.

Ambele documentații vor fi realizate de aceeași firmă, iar valoarea totală a cestui proiect este de aproape 60 de mii de lei. Firma are obligația de a întocmi expertiza tehnică a clădirilor, de elaborare a detaliilor de execuție precum și pregătirea documentației pentru obținerea tuturor avizelor necesare. „ Dacă pentru Honterus, termenul maxim este de trei  luni, pentru liceul Andrei Mureșanu termenul este de două luni. Sperăm să finalizeze cât mai repede documentațiile astfel încât să obținem autorizația de construcție, iar anul viitor să și realizăm aceste investiții ” a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Dacă pentru corpul E al liceului teoretic Johannes Honterus se dorește reabilitarea întregii clădiri, la corpul A al Liceului Andrei Mureșanu se vor executa lucrări la acoperișul unității de învățământ.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: