03
Vin, Mai

Brasov TV

Eveniment

Sănătate, zâmbete și timp liber, într-un cuvânt Senior Expo. Timp de patru zile pensionarii brașoveni au ocazia să descopere cele mai bune oferte pentru servicii medicale, pachete turistice și cursuri de dans. Expoziția pentru seniori poate fi vizitată la ITC.

Senior Expo Brașov se adresează tuturor celor trecuți de prima tinerețe. În perioada 9-12 noiembrie, pensionarii se pot bucura de servicii medicale şi sfaturi de la specialişti în domeniu, pachete turistice şi idei pentru petrecerea timpului liber, dar și echipamente ortopedice, consumabile medicale și chiar noutăţi financiar-bancare.

Senior Expo își propune să promoveze activitățile sportive și de relaxare pentru persoanele de vârsta a III-a, să le ofere posibilitatea de a socializa într-un cadru organizat

 

Evenimentul susține persoanele vârstnice, dinamice, care se implică activ în viața comunității, și dorește să ofere pensionarilor posibilitatea de a lua parte la activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod interesant și relaxant.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: