26
Vin, Apr

Eveniment

Primăria Braşov a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Ca în fiecare an, în centrul Brașovului vor fi amplasate 40 de căsuțe din lemne unde se vor vinde diverse produse. Autoritățile vor să organizeze o licitație la care să participe toți comercianții interesați să închirieze astfel de spații.

Căsuțele din lemn vor fi împărțite în două categorii. Jumătate, destinate vânzării de produse alimentare şi de băuturi, iar cealaltă jumătate pentru meşteşugari. Cei interesați de achiziția unui astfel de spațiu trebuie să depună un dosar la Primărie, pentru a fi acceptați la licitație.

 

Dosarele se pot depune până pe data de 7 noiembrie. Ulterior,  documentele vor fi analizate iar cei care vor fi acceptați vor trece în a doua etapă, adică depunerea ofertelor. Acestea se vor face în scris și trebuie să conțină numele firme, locația căsuței și suma cu care se licitează. Anul acesta sumele pentru închirierea unui spațiu pe domeniul public al Brașovului pornesc de la 3 lei / mp.

Licitația  ofertelor va avea loc în data de 22.11.2017 ora 10.:00, la sediul Primăriei Municipiului Brașov, B-dul Eroilor nr. 8, în Sala de Consiliu. Din comisia care va participa la deschiderea ofertelor vor face parte și doi reprezentanți ai agenților economici care participă la licitație.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: